Pénteken indul a tavaszi lomtalanítás Miskolcon
Aktuális - Regionális hírek
2012. április 10. kedd, 12:52

lomtalanitas-mikom.huIdén tavasszal is lomtalanítást tart az AVE Miskolc Kft, melynek keretében térítésmentesen elszállítja a háztartásokban felgyülemlett és feleslegessé vált holmikat. A lomtalanítás április 13-ával, tehát péntekkel veszi kezdetét és június 11-ig tart.

A csaknem két hónap alatt Miskolc összes utcáját érintve, a szemétszállítási napoknak megfelelően, munkanapokon reggel 6 órától, ütemterv szerint szállítja el a hulladékkezelő a háztartásban összegyűlt és az adott napon kihelyezett lomot.

A lomtanítás időpontjait városrészenként közlik, de részletesen tájékozódhatnak a pontos dátumról a minap.hu internetes oldalon is.

A lomtalanítás részeként be nem gyűjtött hulladékok elhelyezésére a három miskolci hulladékudvar valamelyikében van lehetőség. A tavalyi évben összesen 522 tonna lomot szállított el a hulladékkezelő társaság.

További hírek a Regionális hírek kategóriából

radio-m-mobil

geniusz banner2

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Honlapunk több extra funkciójának használatához kérlek regisztráld be magad, melyet a regisztráció menüpontban, felhasználó és jelszó megadásával tehetsz meg

Elfelejtett jelszó Regisztráció

  Lépj be és írj nekünk üzenetet!